ESPORTS

Brutal bronze de Queralt Castellet en els campionats del món FIS

Castellet, a la dreta de la imatge, en el podi / CEDIDA

Diuen que a la tercera és la bona i així ha estat aquesta nit per a Queralt Castellet. La rider sabadellenca s’ha alçat amb el bronze en una final d’infart en els Campionats del Món FIS de Surf de neu i Freeski a l’Aspen Snowmass.

La competició començava amb unes difícils condicions climatològiques, amb vent primer i després amb flocs de neu. Per tant, tot apuntava que l’estratègia a seguir per part de Castellet seria intentar assegurar la primera ronda davant la previsió que una nevada més intensa dificultés les següents rondes (dues més).

Tanmateix, les dues primeres no han acompanyat a la rider de Sabadell. Ha començat la primera caient-se en el primer truc i tornant a caure’s a la segona mentre executava un Bs 9. Els jutges l’han penalitzat per aquest error. Mentrestant, Chloe Kim semblava afermar l’or des del principi.

Queralt ha competit en un pipe que li agrada, que li va molt bé, i que, amb el qual ja havia guanyat un or en els X Games de l’any passat, convertint-se en l’única dona espanyola en aconseguir-ho. Tots aquests factors han fet que mantingués l’esperança viva fins al final i aconseguís un bronze molt merescut.

Comentaris
To Top