Publicitat
ESPORTS

El Club Natació masculí frega el títol després de guanyar el Roquetes (1-3)

Els joves Víctor España i Joan Pullina van tenir minuts / CEDIDA (CNS)

Era el duel clau i el Club Natació Sabadell fa fer un pas de gegant. Amb la seva gran victòria a la pista del CV Roquetes (1-3), el conjunt de Jordi Fernàndez pot aconseguir matemàticament el títol la pròxima jornada. Fa ja unes setmanes que va assegurar-se l’accés a les fases d’ascens. Va ser una victòria molt difícil, fonamentada amb una gran reacció en el primer set gràcies a una espectacular remuntada. Quan tot semblava perdut amb un 24-21, l’equip nedador va capgirar la situació per imposar-se per 28-30.

Va acusar el cop el conjunt local, incapaç de refer-se en el segon set, de clar domini sabadellenc (15-25). De totes maneres, el Roquetes va demostrar que té una gran plantilla i en el tercer set va escurçar diferències amb un clar 25-16. El Club Natació, però, va saber mantenir la calma i en el quart set va sentenciar el duel amb un 17-25 inapel·lable, completant una gran actuació com a bloc. Cal destacar l’aportació de dues joves promeses de la pedrera com el col·locador, encara en edat cadet, Víctor España, qui va fer cinc punts en la seva sacada. El juvenil Joan Pullina, cedit per la Blume, també va tenir els seus minuts sobre la pista. Ara cal posar la cirereta la setmana que ve per confirmar el primer lloc del grup.

Per la seva part, l’equip femení va encaixar la segona derrota de la temporada (3-0) a la pista del CV Sant Just, cinquè classificat. Les jugadores d’Hugo Gotuzzo van tenir opcions de canviar el rumb, però no van estar encertades en els moments claus: 25-20, 25-23 i 25-18). De moment, continuen com a líder, a l’espera dels resultats del seu perseguidor, el CV Sant Cugat. També tenen assegurada la presència en les fases d’ascens en una temporada excel·lent pel vòlei del Club.

Publicitat
Comentaris
To Top