Diners

Fluidra adquireix la nord-americana CMP per un valor de 245 milions de dòlars

La multinacional del sector del wellness nascuda a Sabadell, Fluidra, torna a ser notícia per adquirir la companyia nord-americana Custom Molded Products (CMP), un dels proveïdors líders de solucions innovadores per a la indústria de l’aigua amb finalitat recreativa. Segons van indicar des de la companyia sabadellenca aquest dimecres 10 de març, el fabricant de components de piscina i spa amb base a l’estat de Geòrgia va ser comprat a Tenex Capital Management per 245 milions de dòlars i s’incorpora així a les diferents empreses que han passat a formar part de Fluidra.

La firma sabadellenca que cotitza en borsa adquireix amb aquesta incorporació un actiu important, que li permetrà millorar en diverses categories de creixement estratègic del sector, com els productes de desinfecció alternatius, així com equipament exclusiu per a spas. A més, les diferents solucions LED i els jocs de foc i aigua amb què ja comptava CMP complementaran i ampliaran l’actual cartera de possibilitats
de Fluidra.

A això cal afegir que la firma dels Estats Units compta amb instal·lacions de fabricació i distribució per tots els Estats Units i la Xina, i les seves propostes tenen el suport de distribuïdors estatunidencs, canadencs, europeus, australians i de diferents països d’Amèrica Llatina i d’Orient Mitjà. Sumada a l’experiència operativa i de fabricació de la companyia de Geòrgia, la fortalesa d’aquests nous productes ajudaran a accelerar el creixement de la de Sabadell, permetent oferir als seus clients més amplitud i varietat en les tecnologies per a piscines i spas, a més d’augmentar la seva capacitat de subministrament de productes.

Segons remarcava Bruce Brooks, l’executiu en cap de Fluidra, “CMP significa un encaix perfecte –comercial, operativa i culturalment– i representa una valuosa ampliació de les operacions de Fluidra a Amèrica del Nord”.

Comentaris
To Top