Ciutat

Els dinosaures envaeixen Fira Sabadell un any més: el 20 i 21 de març

Recreació publicitària de l'exposició a la Fira Sabadell
Recreació publicitària de l'exposició a la Fira Sabadell / CEDIDA

Sabadell viatjarà 65 milions d’anys enrere per acollir l’exposició itinerant de dinosaures animatrònics més gran del món. Una trentena de peces de dimensions reals, algunes de les quals dissenyades per simular-ne el comportament, seran a Fira Sabadell el 20 i 21 de març.

L’exposició permet posar-se al costat d’un triceratop o mirar directament als ulls a un velociraptor, un dels exemplars reproduïts que més èxit té entre els més menuts, a qui bategen directament amb el nom de Blue, en referència al dinosaure que apareix a les darreres cintes de Jurassic World. Ara bé, el rei de la sala és, sense cap mena de dubte, el T-Rex. L’escenografia recrearà l’àmbit natural on vivien els dinosaures, gràcies a les escenes plenes de vegetació.

La mostra ha recorregut més d’una desena de països europeus: Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia, Romania… El recorregut també permet enfilar-se damunt d’un dinosaure, introduir-se a l’interior de la boca d’un T-Rex o endur-se un record en forma de joguina. Entreteniment i pedagogia es combinaran per atraure els més petits.

La Fira comptarà amb les mesures de seguretat pertinents per adaptar-se al context. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç

Comentaris
To Top