Ciutat

El grup CASSA dona 12.860 euros a la investigació contra el coronavirus

La investigadora Neus Gómez, al laboratori de l’Institut d’Investigació i Innovació del Taulí, situat a l’edifici Santa Fe / VICTÒRIA ROVIRA

El grup CASSA, que inclou Aigües Sabadell, ha donat 12.860 euros a la investigació contra el coronavirus. La meitat s'ha donat a l'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí i l'altra part, a l'assaig clínic Jo em corono de l'hospital Germans Trias i Pujol.

CASSA va posar en marxa el passat mes de març la campanya de captació de fons per a la recerca de la Covid-19. I ha permès que 6.430 clients de la companyia s'hagin passat a la factura digital de l'aigua i, així, per cadascun d'ells l'empresa ha donat 1 euro a l'assaig Jo em corono. En un comunicat, la companyia d'aigües remarca que això no ha suposat cap cost als usuaris i és una donació directa de l'organització.

Paral·lelament, el grup CASSA ha volgut doblar la quantitat total recaptada i ahir dilluns va donar 6.430 euros al projecte del Parc Taulí Y-COVID-19, que està treballant per desenvolupar un test ràpid fiable de la Covid-19.

El president del Grup CASSA, Enric Blasco, va fer lliurament de l’aportació econòmica a la presidenta del Parc Taulí, Mariona Creus, acompanyada del director general de l'hospital, Joan Martí, i el director de Recerca i Innovació, Lluís Blanch. Blasco va assegurar que "la investigació científica és la nostra gran esperança per guanyar la batalla al coronavirus" i va agrair la implicació i el compromís de totes les persones que han fet possible la donació.

Blasco, Creus, Martí i Blanch, al Taulí, aquest dilluns / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top