EDITORIAL

Comerç potent, orgull de ciutat

Com saben els nostres lectors, el Diari té un especial interès a potenciar el comerç de la ciutat. Els negocis de barri, propers, de tota la vida o nous, i les iniciatives dels negocis apareixen cada setmana a les pàgines centrals de l’edició del dijous.

El comerç és part de la identitat de Sabadell, com ho és el seu patrimoni, l’arquitectura o el seu lleure. Tenir un comerç fort manté la ciutat viva i en dinamisme constant. A la pàgina 6 avui us expliquem, amb orgull, que el teixit comercial situat a la milla d’or manté la seva esplendor: el 98,1% dels establiments segueixen oberts un any després de l’esclat de la pandèmia, segons un estudi de Solucions Geogràfiques.  O dit d’una altra manera: només han tancat tres negocis de 164 a l’eix central. Més enllà d’aquestes xifres positives, els autors de l’informe alerten que s’està reduint la diversitat comercial. Perdem personalitat? Caldrà veure l’abast d’aquest fenomen global que afecta totes les ciutats, també Sabadell.

Esperem que la desescalada i l’augment de la mobilitat, juntament amb bones iniciatives com el xec regal de 20 euros per família de l’Ajuntament, serveixin per consolidar el miracle del comerç sabadellenc. Un comerç que ha resistit la pitjor de les crisis.

Comentaris
To Top