Ciutat

Pere Carrió (COAC): “Internet ha canviat els hàbits del consumidor”

El Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Sabadell (COAC) va proclamar ahir Pere Carrió com a nou president de l’entitat per als pròxims quatre anys. La junta directiva s’ha renovat després del traspàs per malaltia de l’aleshores president Eduard Gutés el passat 27 de gener. Carrió, que fins ara era tresorer de la junta, situa com a prioritats del mandat modernitzar el col·lectiu, rejovenir-lo i fer-lo més present a Internet i al municipi.

Com entoma el repte d’assumir la presidència en aquest moment?

L’Eduard ha deixat el llistó molt alt, perquè feia molts anys que era al col·legi i coneixia la professió. La paraula que ho engloba tot és il·lusió i les ganes que sigui on sigui ell estigui orgullós del Col·legi i dels hereus que hi ha deixat.

Quin és el principal objectiu que volen aconseguir aquest mandat?

Entrar al món de les xarxes: Facebook, Instagram i LinkedIn. El col·legi és molt desconegut per la gent jove de 20 a 35-40 anys, i totes aquestes persones estan a les xarxes. El repte, definit en una frase, és rejovenir el col·legi en molts aspectes. Li volem donar un aire molt més jove del que teníem fins ara. D’altra banda, volem insistir molt en el fet que els agents comercials col·legiats són els únics que tenen l’avantatge fiscal de poder-se deduir totes les despeses del cotxe. I només ho podem ser nosaltres, que som epígraf 511 i col·legiats.

Quants diners es pot estalviar un agent comercial amb aquesta fórmula?

Molts, molts. Benzina, peatges, manteniment, l’amortització del cotxe, l’IVA del vehicle en si, etc. Després de la Seguretat Social, el cotxe és la principal despesa.

Carrió, aquest divendres a la seu del COAC / LLUÍS FRANCO

Com han afectat la pandèmia i Internet la seva feina?

La pandèmia ens ha complicat la vida des del punt de vista de visita presencial, però si el producte acompanya i tu t’has adaptat a les circumstàncies, les visites acaben sent telefòniques i també ho soluciones, tot i que són més difícils. Sigui com sigui, al final, sempre necessites una visita i ja tenim els mecanismes per fer-les amb seguretat. Internet ha fet canviar els hàbits del consumidor, però també és cert que en l’àmbit de botiga o d’indústria no són tantes les compres que es fan per aquesta via.

Quin perfil té vostè com a agent comercial?

Sempre m’he definit com un comercial atípic perquè porto les finances al cor. No m’agrada vendre barat, sinó que si puc vendre una mica més car dintre de la competència és millor per les comissions, per a l’empresa i per a tots. No s’intenta vendre per preu sinó per altres valors afegits que pugui donar el meu producte o els meus serveis.

Comentaris
To Top