Diners

Fluidra liderarà el ‘mass market’ belga a través de la seva filial Manufacturas Gre

Fluidra, durant una junta d'accionistes / Cedida

La filial indirecta de l’empresa sabadellenca Fluidra dedicada al wellness i el mercat de les piscines, Manufacturas Gre SAU, ha signat un contracte pel qual augmenta encara més el seu volum de negoci. Segons indiquen des de Fluidra, la seva filial va signar aquest 24 de març un acord per adquirir la societat Realco SA de Bèlgica, dedicada a la venda i distribució d’una àmplia gamma de productes de manteniment de piscines i spas al país sota les marques comercials Splash i Zen.

El volum de vendes de les dues empreses fins al tancament del 2020 va situar-se vora els 4,9 milions d’euros, amb unes perspectives de creixement molt prometedores de cara al 2021. Tot i que la compra ja sigui efectiva en benefici indirecte de l’empresa sabadellenca, el tancament definitiu de l’operació es preveu de cara al pròxim mes de setembre, sota el compliment de les condicions prèvies habituals. El preu de compra de Splash i Zen, serà en un únic pagament de 3,5 milions d’euros, a més de tres pagaments equivalents al 10% de les vendes en brut de cadascuna de les dues marques entre el 2022 i el 2024.

L’operació implicarà que Fluidra es converteixi en líder entre el mass market belga gràcies als competitius productes de Gre. I és que el nou negoci s’inclourà a les operacions ja existents d’aquesta última companyia, subsidiaria de la sabadellenca, permetent proporcionar un millor servei a l’àmplia base de clients amb la que compta.

“Splash i Zen són molt conegudes a Bèlgica, i la seva adquisició ens permetrà arribar a una gran base de fidels clients amb una millor oferta de productes” destacava el CEO de Fluidra, Bruce Brooks. Segons afegia, “aquesta combinació ens dona una oportunitat fantàstica d’apropar-nos més i millor als nostres clients, i seguir creixent en aquest important mercat”.

Comentaris
To Top