EDITORIAL

Atracció de ciutat

Sabadell atrau aquells que la visiten. Si en l’edició del passat dissabte explicàvem que Sabadell i el Vallès s’havien convertit en un dels destins de les vacances de Setmana Santa, ara podem celebrar que la capital vallesana ha esdevingut una de les ciutats de Catalunya amb més encant per venir-hi a viure.

Només en l’any 2019, van arribar a la ciutat 5.670 nous veïns provinents de la demarcació de Barcelona, tal com expliquem en el reportatge de les pàgines 4 i 5. Entre ells, hi ha 1.299 barcelonins, 566 terrassencs, entre molts d’altres orígens. Segons els experts, entre els punts forts de Sabadell hi ha una bona comunicació per carretera i ferrocarril, la diversitat de serveis i l’entorn natural proper, amb el riu Ripoll i el Torrent dels Colobrers com a màxims exponents.

Els sabadellencs sovint pequem de ser excessivament autocrítics amb la nostra ciutat. És cert que hi ha molts elements per a millorar, però tenim moltes virtuts i les persones que vénen de fora saben valorar-ho. L’arribada de noves persones –a qui hem de rebre amb els braços oberts– segur que tindrà efectes positius a curt i mitjà termini. En els àmbits social, cultural, i també en la dinamització econòmica.

Comentaris
To Top