ESPORTS

Luca Khidasheli i Joan Barberà, els millors alevins de Catalunya

Campió i subcampió de Catalunya

En el Campionat de Catalunya Aleví que s’ha celebrat a Valls s’ha viscut quelcom que en el futur es pot recordar. Duel sabadellenc, duel entre palistes del CN Sabadell en la final aleví de la competició amb Luca Khidasheli i Joan Barberà Soler com a protagonistes. I la victòria per al favorit i número 1 d’Espanya, Khidasheli, que fa dos anys ja va ser campió en la categoria benjamí. Una final històrica per al tennis de taula de la ciutat de Sabadell.

Si es mira en la història de les finals del Campionat de Catalunya en categoria d’edats entre jugadors del mateix club, estaríem parlant de duples o parelles amb molta trajectòria en el tenis de taula català i estatal. Montanyà-Pons (Bagà), Gallego-Bayon (Calella), Duran-Monzó (Vilanova), Peral-Ramos (CN Mataró) o Tauler-González (L’Escala).

En la categoria benjamí, Owen Yang va arribar als quarts de final i Quim Barberà als vuitens. I en la categoria prebenjamí podi per al jugador del CN Sabadell Josep Vila. En la seva primera competició catalana, Vila ha estat semifinalista vivint sensacions molt positives a l’estar entre els primers classificats.

Comentaris
To Top