Oci i cultura

Songi Kune modernitza la llegenda de Sant Jordi

Qui va dir que a la Llegenda de Sant Jordi només hi havia una princesa? Sens dubte, la història queda refutada per Sant Jordi i Santa Georgina, el musical. 

Es tracta d’un espectacle en què trobem tant la princesa de Montblanc com el Príncep de Montnegre. És obra de l’escola Songi Kune i es podrà veure en sengles funcions, l’11 i el 25 d’abril. Ambdues tindran lloc als Jardinets de l’Espai Cultura Fundació 1859 (entrades al web songikune.net). 

Marcel Castillejo (qui interpreta el personatge de Sant Jordi) explica: “És una historieta infantil que hem modernitzat una mica per adaptar-la al temps actual”. Així poden introduir nous enfocaments, centrats en la igualtat. 

Gemma Maus interpreta Santa Georgina, Marina Schiaffino és la dragona, Alba Grau la princesa i Xavi Clapés el príncep. La direcció ve a càrrec de Marina Xeix.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top