ESPORTS

El Club Gimnàs Llenas torna a competir un any després

Els representants del CG Llenas durant la seva actuació / CEDIDA

Un any després. La primera fase de la Copa Catalana 2021 va servir per inaugurar la temporada de gimnàstica artística masculina. Això sí, arran de la pandèmia, la competició es va haver de realitzar en línia, filmant als nens al mateix gimnàs mitjançant videoconferència amb la Federació Catalana de Gimnàstica. Un sistema força peculiar, però almenys els gimnastes van poder gaudir de nou del seu esport després de molts mesos sense poder-ho fer.

Els resultats dels representants del Club Gimnàs Llenas no podien ser millors, tenint en compte aquesta llarguíssima inactivitat. En la categoria Promogym 2, Robert Bocca va ser medalla d’or a la classificació general; Joan Terencia medalla de plata; Max Colomer 4t i Janne Venermo 10è. Per equips, l’entitat sabadellenca va aconseguir la primera posició amb 226,90 punts.

En la categoria Promogym 3, l’equip format per Jan Berjano, Unai Laporta i Jan Madir, va aconseguir també la primera posició amb 217,20 punts. A la classificació individual, cal destacar la medalla d’or del Jan Berjano amb 74,00 punts; Robert va assolir la medalla de plata amb 71,90 punts i Jan Madir medalla de bronze amb 71,30 punts. Un ple sabadellenc al pòdium. Finalment, a Promogym 4, Biel Llongueras va signar un meritori 4t lloc, en el seu primer any a aquesta categoria. Un balanç global força positiu en la represa de les competicions pel Club Gimnas Llenas.

Comentaris
To Top