Ciutat

Salut reobrirà el consultori mèdic del Poblenou el 3 de maig

El consultori del Poblenou, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El Departament de Salut es compromet a reobrir el consultori mèdic del Poblenou el 3 de maig. Així ho ha confirmat aquest dimarts la gerent de la regió sanitària Metropolitana Nord, Anna Aran, en reunió amb el Govern. El consultori està tancat des del març de l’any passat, a causa de  l’inici de la pandèmia del coronavirus.

Tant el Govern com el ple municipal havien demanat reiteradament la seva reobertura i la setmana passada la consellera de Salut, Alba Vergés, va transmetre en una reunió amb el grup municipal d’ERC que el consultori tornaria a estar obert de forma imminent.

Salut informa en un comunicat que “sempre que les dades epidemiològiques ho permetin” l’equipament obrirà dilluns, dimecres i divendres de 8 h a 13 h i comptarà amb professionals d’infermeria i administratius per fer seguiment de malalts crònics i amb problemes de mobilitat. L’atenció aguda i espontània es mantindrà al CAP La Serra de Torre-romeu.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, celebra el que considera que és un gest de Salut però remarca que és una reobertura parcial i apunta que cal treballar amb la conselleria perquè el consultori “recuperi el servei íntegrament”, amb metge i cada dia de la setmana.

Salut es compromet a reobrir el CAP del Poblenou

Comentaris
To Top