Oci i cultura

‘Tarzan’ (re)aixecarà el teló del teatre Sant Vicenç

Funció passada de l'obra 'No sé que vull ser' / LLUÍS FRANCO

El Teatre Sant Vicenç recupera la seva activitat presencial aquest abril. De fet, el Taller de Teatre i l’Esplai La Branca ja fa dies que van arrencar, després d’uns mesos foscos sense pràcticament activitat a l’escenari de la Creu Alta.

L’obertura al públic general, però, arribarà el proper diumenge 25 d’abril. Serà el dia en que estrenin el muntatge musical Tarzan (en sessió de matí i tarda). Els altres dies de representació del musical son:  2, 9, 16 i 23 de maig, matí i tarda.

Seguidament, el teatre Sant Vicenç tornarà a posar en escena la comèdia Els complets desconeguts, obra que ja van estrenar per Nadal. Serà els dissabtes 1, 8, 15 i 22 de maig (a les 20 h).

Al més de juny, el Sant Vicenç tornarà amb La caputxeta vermella (dates per confirmar) i, també comptarem amb els Festivals de final de curs del Taller de Teatre. En aquest cas, els monitors del Taller, seran els encarregats de comunicar-ho a les famílies dels alumnes.

Les entrades de Tarzan i Els complets desconeguts ja estan disponibles a la taquilla del Centre tots els dissabtes de 18:30 a 20:30h i per en aquest enllaç.

Comentaris
To Top