Ciutat

Sabadell Viatgera aplaudeix que la Generalitat permeti viatjar a l’estranger

/ CEDIDA

Sabadell Viatgera, la nova entitat local que agrupa a una trentena d’agències del sector, celebra que la Generalitat permeti viatges a l’estranger, tot i la pandèmia. El document, signat ahir pel conseller d’Interior, Miquel Sàmper, a instàncies és contundent i aclareix qualsevol dubte al respecte.

A més, des de Sabadell Viatgera aplaudeixen a decisió del Govern de permetre una major mobilitat durant la Setmana Santa, ja que els ha permès salvar la campanya, tot i que amb xifres menors respecte a l’any anterior. De fet, Carles Carrión, president de l’entitat, creu que l’executiu català han tardat massa en deixar viatjar fora de Catalunya “Podem agafar un avió per anar a l’estranger, però no al Pirineu. És així. Com a entitat estem satisfets que la Generalitat ho aclareixi per escrit d’una vegada, tot i que lamentem que hagi trigat tant i, especialment, després de la campanya de Setmana Santa. Una declaració semblant, setmanes abans hauria tret la por a molts viatgers”, afirma.

Sabadell Viatgera prepara un bateria d’iniciatives a nivell local per impulsar i potenciar els viatges.

En la mateixa línia,  Carrión afirma que des de Sabadell Viatgera aposten pel “viatge segur” i que tenen tota la “informació i eines” perquè els sabadellencs puguin gaudir de les seves vacances. Josep Sala, sotspresident de l’entitat, va més enllà: “Hem estat i estem al peu del canó amb els nostres clients des del primer dia, per això demanem a les administracions que facin el mateix , ajudes i transparència en la informació”, considera.

Comentaris
To Top