Ciutat

Antoni Garrell presidirà HM Hospitales a Catalunya

Antoni Garrell, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

L’actual director general de Fundit, la fundació sabadellenca rectora d’ESDI, Antoni Garrell presidirà el consell d’administració del grup HM Hospitales a Catalunya en substitució de Joaquim Martín. El nomenament es farà oficial aquest dimarts, 20 d’abril, i l’executiu continuarà dirigint la Fundació per l’ESDi. Així ho ha avançat Crónica Global i ha confirmat el D.S.

Garrell, que és enginyer industrial i màster en gestió i administració, ja formava part del consell d’administració d’aquest grup hospitalari des del gener del 2017. Acceptar el càrrec és “una decisió meditada, però no nova, sinó fruit d’aquests quatre anys de relació”, assegura el sabadellenc.

Des d’aquesta nova posició, Garrell vol ajudar a avançar en el pla estratègic de l’organització, potenciant la marca a Catalunya per donar serveis d’alta complexitat assistencial. De totes maneres, el sabadellenc recorda que “els autèntics protagonistes són els professionals i els executius”.

HM Hospitales és propietat de la família Abarca. En la seva estructura hi ha els hospitals Delfos, Sant Jordi i Nens a Catalunya així com altres centres a Madrid, Galícia i Lleó. En total el grup disposa de 16 hospitals, 4 centres integrals i 22 policínics.

Comentaris
To Top