Publicitat
Ciutat

El rector de la UAB referma l’aposta per Sabadell com a ciutat universitària

Imatge d'arxiu de Javier Lafuente / CEDIDA

Sabadell està entre les prioritats de la UAB. El recent rector de la universitat, Javier Lafuente, va refermar el seu compromís amb el Campus de la ciutat i amb la implementació del projecte universitari al barri de Covadonga, en una reunió amb el grup municipal d’ERC, aquest dijous, on van ser presents el portaveu, Gabriel Fernàndez, i la regidora Èlia Soriano-Costa. “El govern de la Generalitat també està alineat amb aquesta aposta”, va afirmar Fernàndez.

En la trobada, van coincidir en la necessitat de trobar una sortida universitària a l’Artèxtil. Un dels compromisos que el nou equip de la UAB ha adquirit amb Sabadell és l’augment del nombre d’estudiants de medicina a la Unitat Docent del Parc Taulí, en dos anys a causa de la reordenació de places. Durant la reunió del grup municipal amb Lafuente, es va tractar l’accés al campus de Bellaterra de la UAB en transport públic.

A sobre la taula, els republicans van exposar que ha de millorar amb l’increment de freqüència dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i que cal una via de connexió entre el Campus de Bellaterra i Sabadell en bicicleta.

Publicitat
Comentaris
To Top