ESPORTS

El govern espanyol estudia que torni el públic als estadis

/ LL. FRANCO

El govern espanyol està estudiant el retorn del públic als estadis de futbol durant els darrers partits de la Lliga, segons han informat la Ser i la Cope. Aquest retorn dels aficionats a les graderies podria fer-se efectiu a partir del cap de setmana del 9 de maig, coincidint amb la fi de l’estat d’alarma, o bé només durant els dos últims partits.

L’executiu estatal estaria treballant en un protocol definitiu d’actuació, que també es podria aplicar per a la Lliga Endesa de bàsquet. Aquest protocol inclouria un aforament màxim –de 5.000 espectadors segons la Cope i del 25% del total segons la Ser– i altres mesures com la prohibició d’aixecar-se o de treure’s la mascareta per menjar.

En el cas del Centre d’Esports, els partits afectarien les quatre últimes jornades amb dues jornades a la Nova Creu Alta davant el Tenerife i Ponferradina i a fora, el decisiu duel a Santo Domingo contra l’Alcorcón –intersetmanal– i Anduva davant el Mirandés, on es podria jugar definitivament la permanència a la Lliga SmartBank. El club arlequinat ha manifestat en diverses ocasions que té tot l’operatiu i protocols preparats per afrontar l’obertura de l’Estadi en qualsevol moment. En cas d’aplicar-se el percentatge del 25%, els socis tindrien preferència d’accés. La previsió seria d’uns 3.000 espectadors com a màxim perquè la tribuna quedaria inoperativa, ja que és zona reservada al personal professional.

Comentaris
To Top