ESPORTS

Sancionen amb quatre partits i una multa de 200 euros a Nemanja Ubovic

Víctor Gutiérrez, assenyalant amb el dit a Nemanja Ubovic / LLUÍS CLOTET

Quatre partits i 200 euros. Aquest és el càstig que haurà d’assumir el jugador de l’Astralpool CN Sabadell, Nemanja Ubovic, per l’insult homòfob al jugador del CN Terrassa, Víctor Gutiérrez durant la disputa del derbi vallesà de la Divisió d’Honor masculina del passat 17 d’abril.

Aquest divendres, la Reial Federació Espanyola de Natació, a través del jutge únic del Comité Competición Disciplina Deportiva, ha anunciat  la resolució  sobre l’expedient informatiu sobre aquest cas d’homofòbia, que posarà punt final a la trajectòria del jugador serbi vestint el casquet amb els colors del Club Natació Sabadell, sempre que el conjunt de Quim Colet no obri el miracle eliminant el potent Zodiac Atlètic-Barceloneta al play-off per al títol de lliga.

Segons resa l’escrit de 26 pàgines, Ubovic va proferir l’insult un cop es va finalitzar el partit: “al haber quedado como hecho probado, de conformidad con el visionado de las imágenes de la televisión oficial local Canal Terrassa y de las manifestaciones que obran en este expediente, que profirió un insultó homófobo al waterpolista del CN Terrassa, Sr. D. Víctor Gutiérrez, al finalizar el partido y cuando ambos equipos procedían al protocolario apretón de manos”

D’altra banda,  i un cop coneguda la sanció al jugador serbi, la reacció del boia madrileny del CN Terrassa no es va fer esperar. A través d’un vídeo penjat a les xarxes socials, utilitzant la mateixa fórmula per denunciar el cas d’homofòbia, Víctor Gutiérrez va assegurar que “s’ha fet història, ja que s’ha imposat la primera sanció per un cas d’homofòbia a l’esport professional”.

Ubovic, apartat per insults homòfobs

Comentaris
To Top