Un empat entre CN Sabadell i Escola Pia que no satisfà ningú

El derbi sabadellenc entre Club Natació Sabadell i Escola Pia no va deixar ningú satisfet (2-2). Des de l’òptica escolàpia, les dues expulsions, totalment prescindibles, van donar ales als nedadors després d’un primer temps força gris. D’altra banda, el Club, dominador durant bona part del segon temps, acabaria perdonant i desaprofitant una superioritat numèrica en el darrer minut del partit.

VÍDEO: El derbi entre el CN Sabadell i Escola Pia acaba amb incidents

Davant diversos centenars de persones, CNS i Escola Pia van tornar a demostrar sobre la pista del pavelló Nord l’enorme igualtat que regeix entre ambdós conjunts. En un primer temps d’escasses ocasions, els escolapis van aprofitar una de les poques concessions defensives per avançar-se al marcador amb un gol de Carles Comadran (0-1).

A la segona meitat, l’equip de Borja Burgos va sortir amb una marxa més, gaudint de més arribades, però sense trobar el camí del gol. L’expulsió per doble targeta groga a Arnau Graell va donar ales als nedadors perquè Pipa Ortega situés l’1 a 1. Ja en el tram final, els nedadors culminarien la remuntada (2-1), però Santi Sardà, ja en el darrer minut, i amb un gol polèmic, acabaria situant el definitiu 2 a 2.

El Club, amb superioritat 4 contra 3, tindria la darrera oportunitat per endur-se els tres punts, però Santi Sahuquillo evitaria el gol de Marc Elias sobre la botzina. Resultat just.