ESPORTS

L’Astralpool CNS s’enfrontarà al CN Terrassa a les semifinals del ‘play-off’

Maica Garcia i Olga Domènech, en el darrer derbi a Can Llong / LL. FRANCO

A mig camí. L’Astralpool Club Natació Sabadell iniciarà aquest dissabte les semifinals del play-off pel títol de lliga davant el CN Terrassa després de no poder passar de l’empat davant el líder CN Mataró (10-10).

El xoc, disputat sobre unes condicions climatològiques força adverses, amb fred i gotellades, va servir per demostrar que el títol de lliga d’enguany es decidirà per petits detalls de les jugadores més determinants dels dos equips.  Les de Dani Ballart van dur la iniciativa durant el primer període (2-1), però el domini al marcador va ser efímer: Maartje Keuning i Nona Pérez, màximes golejadores de l’Astralpool amb tres dianes, respectivament, tornaven la igualada a l’equador del partit (3-3).

A la represa, les jugadores de David Palma van oferir la seva millor versió durant el tercer període, on van arribar a gaudir d’una bona renda (5-7), però que malauradament es diluïa per una jugada desafortunada de Maica Garcia (6-7). En el quart i definitiu període, un preocupant parcial de 3 a 0 que va encendre les alarmes a la piscina Joan Serra (9-8) es quedaria en un ensurt gràcies a les dianes de Nona Pérez i Sabrina van der Sloot.

Tot i gaudir de la darrera possessió, el Mataró va aconseguir esgarrapar un empat que li dona el factor piscina davant d’una hipotètica però més que probable final davant les maresmenques.

Amb bon regust de boca

D’altra banda, l’Astralpool masculí es va acomiadar de la segona fase regular superant el Mediterrani per un còmode 12 a 7. Aquest dissabte, 8 de maig, l’equip de Quim Colet iniciarà el play-off pel títol enfrontant-se amb el totpoderós i màxim favorit, Atlètic Barceloneta, a les semifinals.

Comentaris
To Top