Ciutat

Detinguda una banda que rebentava vidres de cotxes per robar-hi

La banda actuava a pàrquings zones comercials de Sabadell / LL. Franco

Agents de Mossos d’Esquadra van detenir, aquest dilluns 3 de maig, tres homes –de 21, 22 i 28 anys i de nacionalitat xilena– com a presumptes autors de diversos robatoris a l’interior de vehicles a la carretera de Rubí de Sant Cugat del Vallès i en una zona comercial de Sabadell.

Va ser gràcies a un agent de policia fora de servei que es va poder efectuar la detenció. Ell va ser qui va avisar que un cotxe sospitós amb tres homes a dins causava inseguretat als aparcaments d’una zona comercial de Sant Cugat del Vallès, ja que semblava que estaven esperant per cometre un robatori.

Quan els agents van arribar al lloc, van localitzar el vehicle amb els tres ocupants. En veure’s descoberts, van intentar amagar alguns objectes. Durant l’escorcoll dels tres joves i del vehicle, els agents van localitzar un ordinador portàtil amagat sota l’estoreta del copilot, un DNI i una targeta de crèdit que no pertanyia a cap dels tres homes i eines que acostumen a usar-se per forçar vehicles, com ara tornavisos i llanternes.

Just en aquell moment els agents van ser informats que una dona havia patit un robatori a dins del seu vehicle en aquella zona. Es dona la circumstància que la targeta de crèdit i el DNI localitzats eren seus i li havien estat robats juntament amb 450 euros.

Amenaces i agressió a la policia

Quan els agents van informar els joves que serien detinguts pels fets, un d’ells va començar a insultar-los, a amenaçar-los i a colpejar-los fins que va ser reduït i introduït al cotxe policial. A més, l’home que conduïa el vehicle no tenia carnet de conduir ni l’havia obtingut mai.

Per altra banda, dos dels detinguts tenien requeriments judicials pendents.

Robatoris a zones comercials de Sabadell

Poc després, els agents van localitzar el propietari de l’ordinador portàtil sostret. L’home havia patit un robatori a l’interior del seu vehicle quan estava estacionat en l’aparcament d’una zona comercial de la localitat de Sabadell, li van trencar el vidre del cotxe i li van robar el portàtil que tenia a dins.

Els tres joves han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí, que va decretar llibertat amb càrrecs.

Comentaris
To Top