Estrena il·lusionant de Pepe Martí a Spa-Francorchamps

Pepe Martí, al segon calaix del podi de Spa-Francorchamps / FOTOCAR13

Pepe Martí va firmar un magnífic debut a la Fórmula 4 Spanish Championship al mític circuit de Spa-Francorchamps. El pilot va mostrar una gran regularitat al llarg de les tres curses puntuables (5è, 2n i 6è), i va aconseguir un podi al volant del monoplaça número 23 de Campos Racing, el mateix dorsal que lluïa el Minardi de la Fórmula 1 el recentment desaparegut Adrián Campos. A més, aquesta regularitat situa Martí com a segon classificat del campionat i el millor espanyol de tot l’engraellat després d’aconseguir un total de 32 punts.

El repte de Martí era majúscul: equip nou a la categoria, un dels circuits més desafiants del món i un dels engraellats de la F4 del més gran nivell mundial. No obstant això, i només un any després de competir en kàrting, Martí va demostrar una gran maduresa i progressió al llarg del cap de setmana.

Martí, al revolt de La Source, a Spa-Francorchamps /FOTOCAR13

De les sessions de classificació van sorgir alguns dels principals aprenentatges de Martí en aquest primer cap de setmana de competició. I això tot i rodar, des del principi, amb els millors, aconseguint un 6è, un 4t i un 7è lloc de sortida a les tres curses: “Les qualys m’han deixat un sabor de boca regular. Els resultats són bons, però el que és important és que dels petits errors que ens separen de la pole position hem tret lliçons importantíssimes de cara a les pròximes curses”, assegura.

Aquest podi té un doble premi per a Martí: “Començar la F4 espanyola al podi ens dona una gran motivació de cara al que resta de temporada. El que és important és que aquesta cursa ens ha ensenyat el camí a la victòria. Sabem que podem guanyar i estem al nivell dels millors. Ara toca treballar els ajustos de cara a la cita de Navarra”.

La pròxima cita de la F4 Espanyola tindrà lloc al circuit de Navarra els pròxims 29 i 30 de maig, escenari de les curses 4, 5 i 6 i d’una llarga temporada amb 21 cites en total i que s’allargarà fins al mes de novembre.