Oci i cultura

‘Barcelona Posia’ ret homenatge a Josep-Ramon Bach

Josep-Ramon Bach
Josep-Ramon Bach morí al març de 2020 / TONI MORENO

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana organitza dins el festival Barcelona Poesia un homenatge a l’escriptor Josep-Ramon Bach (Sabadell, 15 de juny de 1946 – Barcelona, 9 de març de 2020) qui va ser poeta, narrador i dramaturg.

El sabadellenc va ser una figura singular, un investigador-poeta que va explorar les fronteres del llenguatge a través de la terra, el mar i l’aire de la forma. Cada poemari és una reinvenció d’estil, un viatge de figuracions i imaginaris. “Són territoris expansius cap a literatures llunyanes i registres lingüístics en estat de descoberta que el van dur a ser un referent no només en el món poètic, sinó també en d’altres camps artístics”, apunten des de l’entitat.

És per aquest motiu que se li dedica aquesta activitat, que comptarà amb el pianista David Casanova amb peces dedicades a Josep-Ramon Bach, compostes per Benet Casablancas. A més, les intervencions poètiques dialogaran amb l’obra d’Anna Bou, Empar Sáez, Marta Pérez-Sierra, la recitació de Jaume Comas i la mirada experta de David Madueño.

Serà als Jardins de la Casa de la Misericòrdia. Per assistir-hi, cal reservar plaça a partir del 30 d’abril aquí. Amb la col·laboració de la Fundació Ars de Sabadell.

Comentaris
To Top