Diners

Roman Pizza trasllada el seu local de Sabadell al carrer Tres Creus

La cadena Roman Pizza, especialitzada en pizzes artesanals, ha traslladat el seu establiment de Sabadell del carrer Calderón al carrer Tres Creus, 87, que aquest divendres ha obert les seves portes al públic.

Roman Pizza, amb 14 punts de venda a la província de Barcelona, disposa ara al Centre de Sabadell d’un local de 115 metres quadrats atès per un equip de 30 persones.

“El nou local -detalla Diego Roman, un dels fundadors de l’empresa- ens aporta una major operativitat, en un lloc estratègic del Centre de la ciutat. Com a novetat, incorporem la venda de porcions de pizza per emportar”.

Una compra que es pot fer presencialment, per telèfon o ‘online’. El producte es pot recollir al local (Take Away) o rebre’l a casa mitjançant un servei de repartiment propi.

MASSA EXTRA-FINA

L’oferta del nou Roman Pizza Sabadell és la mateixa dels altres locals de la cadena i es basa en una carta de 18 especialitats de pizza (de massa extra-prima, cristal·litzada i especialment cruixent), a banda d’incloure pizzes sense gluten, amanides, begudes (com la cervesa artesanal elaborada en col·laboració amb Guineu) i gelats.

“El nostre és un projecte gastronòmic a través del qual cerquem nous reptes culinaris. Les nostres pizzes, com a tret característic, s’elaboren en forn de llenya, en un obrador artesà, amb una acurada selecció d’ingredients. És una decidida aposta per la qualitat en producte i servei”.

Comentaris
To Top