Publicitat
EDITORIAL

Sabadell i el seu propi atractiu

[Editorial]

Hi ha una sensació d’optimisme als carrers de Sabadell. La nova nova normalitat –esperem que ja sigui definitiva– ha tornat carregada d’esperança i renovada d’il·lusió. Es percep en l’afluència als comerços, a les terrasses dels bars i restaurants i esperem que aviat sigui el torn de l’oci nocturn i el turisme, dos dels sectors que més han patit la pandèmia. La ciutat compta amb una desena d’hotels i hostals, molts dels quals han hagut de tancar o treballar sota mínims durant el darrer any.

El sector turístic ha aguantat una situació complicadíssima de forma estoica. Des d’aquí, convé fer una menció als empresaris i treballadors pels dies de neguits i preocupació dels darrers mesos. No ha estat gens fàcil. El vostre patiment també és el nostre. En contrast, avui podem parlar d’un altre escenari: la vacunació i la desescalada general a Europa ens albiren el camí de la recuperació: l’ocupació al Vallès ja és del 15% i les agències s’han recuperat un 50% des de l’inici del mes de maig.

Davant d’aquesta oportunitat per al sector, va bé reivindicar els nostres atractius: espais culturals, gastronomia, patrimoni i història que demanen a crits ser descoberts. Turistes, vingueu a visitar Barcelona o Sabadell, la nostra ciutat us espera.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top