Ciutat

Nova onada de vandalisme a Sabadell: 15 contenidors cremats i 9 vehicles afectats

Contenidors cremats al carrer de Corneli Nepos, a Can Rull, i alguns vehicles afectats / D.S.

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta nit i matinada en 15 serveis per apagar una trentena de contenidors cremats a Sabadell, Terrassa, Pallejà i Girona. A Sabadell, al carrer del Plutarc s’han calcinat sis contenidors i han quedat afectats per radiació fins a set vehicles. Els altres cinc focs a la ciutat, entre les 2.30 i les 04.50 hores, s’han produït als carrers Tàcit, Malta, Larra, Marcial i Cervantes, amb un balanç de 9 contenidors cremats més, dos vehicles afectats, i arbres i persianes d’edificis afectats.

No és el primer cop que hi ha actes vandàlics a Sabadell. El passat 15 de maig, van cremar intencionadament fins a 23 contenidors i 9 vehicles es van veure afectats. La crema intencionada va tenir lloc als carrers de Manuel de Falla i Aristòtil a Can Rull, al carrer Eivissa a Merinals i al carrer Borell al Centre. Segons fonts municipals, el cost estimat d’aquell episodi va ser del voltant de 23.000 €.

Altres ciutats afectades

D’altra banda, també hi ha hagut altres municipis de Catalunya afectats. A Terrassa, s’han cremat sis contenidors i dos cotxes i una moto han quedat malmesos per la temperatura. Ha estat a la plaça Lluís Companys i al carrer Colon entre les 4.00 i les 5.00 de la matinada. A Pallejà (Baix Llobregat), entre les 00.30 i les 01.00 hores, s’han calcinat cinc contenidors. Finalment, a Girona s’han cremat set contenidors en total.

Comentaris
To Top