ESPORTS

Natàlia Madrid (Club Tennis Sabadell) es proclama campiona de Catalunya en dobles mixta

Natàlia Madrid i Lluís López després de rebre el trofeu de campions de Catalunya / CEDIDA

La jugadora del Club de Tennis Sabadell, Natàlia Madrid, fent parella amb el jugador del C.T. Barcino, Lluís López Minguella, s’ha proclamat brillant campiona de Catalunya de tennis de categoria infantil en la modalitat de dobles mixta, Trofeu Manuel Alonso, un dels més prestigiosos del circuit català de tennis. Van completar una trajectòria impecable, superant situacions força complicades amb remuntades força meritòries.

Madrid-López partien com a cap de sèrie 2 del quadre. En vuitens de final van superar al tàndem Anastaia Ardavicher/Renato Kurmanaev en dos sets, 7-6 (5) i 6-3. En quarts van tenir la sort de cara perquè els rivals, Noealia Terrones/Pol Sanahuja van incórrer en incompareixença. Un respir que va anar bé per afrontar una duríssima semifinal davant la parella Ivet Sala i Guillem Reyes, del Club de Tennis Sabadell. Després de dominar clarament en el primer set (6-1), les coses es van complicar en el segon (4-6) i tot es va decidir en un disputat i llarguíssim tie-break en el tercer set (13-11).

A la final, es van trobar amb la parella favorita el títol integrada per Arnau Martínez i Arantxa Rodrigo, del RCT Barcelona. Natàlia i Lluís van començar molt forts en el primer set (6-1), però de nou va arribar la reacció dels rivals en el segon amb un ajustat 6-7 (5). El títol es va decidir en el tie-break on Natàlia Madrid i Lluís López van demostrar més resistència i encert en els moments claus, imposant-se per 10-5. D’aquesta manera van poder celebrar una victòria molt treballada i merescuda. La jugadora del C.T. Sabadell demostra així la seva progressió i possibilitats de futur.

Comentaris
To Top