Ciutat

Escanyen una víctima per robar-li el mòbil i la cartera a Covadonga

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra / D.S.

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 36 i 33 anys i de nacionalitat marroquina, per un robatori violent a Sabadell. Estan acusats d’escanyar la víctima amb la intenció de deixar-la inconscient i sostreure-li el telèfon mòbil i la cartera. Els presumptes autors del delicte són veïns de la ciutat i de Mollet. La investigació continua oberta i no es descarta que els sospitosos puguin estar relacionats amb altres robatoris a la ciutat.

Els fets es van produir el 19 de maig, al voltant de les 17 h, al carrer Covadonga. Una patrulla de seguretat ciutadana de Mossos va rebre l’avís de la sala de comandament que s’havia produït un robatori. En arribar al lloc, els agents van contactar amb la víctima, la qual va manifestar que acabava de ser objecte d’un robatori violent per part de dos homes. Va explicar que li havien donat un cop al cap, l’havien agafat pel coll amb la intenció d’escanyar-la i la van fer caure a terra. A continuació, li van sostreure la cartera i el telèfon mòbil i van sortir corrents.

Amb la descripció facilitada, els agents van localitzar els presumptes lladres, a pocs carrers d’on s’havien produït els fets. Els homes duien a sobre un telèfon mòbil del qual no van poder justificar la procedència. Mossos van poder comprovar que és el mòbil de la víctima.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents per delictes similars, van passar divendres a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció núm. 2 en funcions de guàrdia de Sabadell, el qual va decretar la seva llibertat.

Comentaris
To Top