Diners

Glovo ofereix un servei gurmet a Sabadell

Productes de Nou Canaletes (CEDIDA)

Glovo, la coneguda aplicació de delivery creada a Barcelona, ofereix al públic sabadellenc un nou servei: la categoria d’Alta Cuina en col·laboració amb una sèrie de restaurants de primer nivell gastronòmic de la ciutat.

Per a demanar Alta Cuina (arrossos i croquetes de l’Omplepanxes, delícies japoneses de Genso by Izakaya, tapes de CalaBoca, plats al forn de brasa de Brutal Gastrobar o la cuina mediterrània de Nou Canaletes), el client ha de tenir descarregada l’app de Glovo, introduir l’adreça d’entrega, seleccionar l’opció Alta Cuina al menú principal i escollir el restaurant preferit i fer la comanda, que rebrà en uns minuts.

La secció de restaurants, i ara la categoria d’Alta Cuina, es complementa a Glovo amb l’oferta de DIA, La Sirena, Alcampo, Jocs i Videojocs d’El Corte Inglés, Flors i Més…, amb un temps de lliurament d’uns 30 minuts de mitjana.

Aquest servei de Glovo s’ofereix a Barcelona, Madrid, València, Sant Cugat, Bilbao i, a partir d’ara, Sabadell.

Glovo, fundada l’any 2015, connecta els usuaris amb tot tipus de serveis (alimentació, para-farmàcia, regals, enviament exprés…) a més de 850 ciutats de 20 països (a més de 280 a Espanya). Glovo va arribar a Sabadell el gener del 2019.

Comentaris
To Top