ESPORTS

El CE Sabadell rep el suport d’aficionats a les portes d’Anduva

Prop d’una vintena d’aficionats del Centre d’Esports Sabadell han volgut donar l’últim alè a l’equip abans del decisiu partit d’aquest vespre davant el Mirandés. Tot i que les mesures imposades per LaLiga impedeixen l’entrada d’aficionats, un grup de seguidors s’ha desplaçat fins a Miranda de Ebro per viure una nit que podria ser històrica.

Davant la importància del duel Antonio Hidalgo ha decidit que formessin part de l’expedició tots els membres de la plantilla, inclosos Ángel Martínez i Álvaro Vázquez –lesionats.

“Per mi serà com un ascens”

Un dels aficionats presents a Anduva és el soci Javier Maiquez, fidel seguidor arlequinat, que assegura trobar-se “com un flam” a les hores prèvies del partit. Preguntat sobre la possibilitat de fer realitat la carambola de la permanència, Maiquez ho té clar: “Si guanyem, ens salvem. Em fa una mica de por l’Espanyol, però hi hem de confiar. Si ho aconseguim, serà com un ascens”, explica.
En cas d’aconseguir la permanència al futbol professional, la promesa de Maiquez serà tornar a Miranda de Ebro: “Hi ha molt bona gent aquí. Ens han dit que volen que ens salvem”.

LES OPCIONS DE PERMANÈNCIA

El Sabadell se salva

Si guanya i:

– Alcorcón no suma i Logronyès empata o perd.

– Alcorcón no suma i Lugo empata o perd.

– Lugo i Logronyès no fan més d’un punt.

Si empata i:

– Logronyès i Lugo no sumen i Castelló no guanya.

El Sabadell baixa

Si perd:  sempre

El Sabadell es juga la permanència en una última jornada d’infart a Anduva

Comentaris
To Top