ESPORTS

Ramon Casals: “El soci ha de ser escoltat i el club necessita un canvi real”

Ramon Casals, a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 / V. ROVIRA

Què pot aportar Ramon Casals i l’equip de Moment de Canvi al Cercle? Som un equip amb dinamisme que volem aportar al club un canvi real. Hem trobat a faltar transparència i aquests dies parlant amb socis hem detectat que el soci demana molta informació i això és el que fonamentalment el nostre equip ha trobat a faltar. El soci ha de ser escoltat.

La Covid-19 marcarà aquest mandat. I aquest hàndicap pot limitar l’execució de projectes. En què es compromet? Venim d’una situació difícil pel país i els pocs números que ens han ensenyat no estan massa clars. Fa 2-3 anys la gestió del racó del soci va sortir malament i posteriorment dos exercicis més s’han tancat molt justets, sense pèrdues, i les inversions al club pràcticament no s’han fet. S’han de reformar els vestidors femenins i masculins i els del camp de futbol. És molt fàcil dir que farem dues pistes de pàdel i la nostra intenció és fer-les, però ara no tenim tota la informació necessària. Toca més realisme des del club. Resoldrem la situació del racó del soci, que sigui més flexible i amb una millora del servei. Ens reunirem molt sovint amb els socis i jo personalment m’hi reuniré mensualment. Crearem l’oficina d’atenció als socis. Volem obrir el club a les 6.30 del matí, perquè aquell soci que entri a treballar a les 8 pugui venir abans d’anar a treballar.

El club té una fuga de socis a la franja dels 20 fins als 30. Quin pla hi ha per incentivar aquest públic? Hem d’analitzar perquè el jovent se’n va i quina quota es pot permetre el club. No volem fer populisme dient coses que després no es podran complir. Posarem la quota que sigui viable pel club perquè els joves continuïn.

El cost econòmic de les activitats dirigides han generat controvèrsia entre la massa social. Quina solució té al cap? Tot passa per una ampliació d’espais, però no volem entrar en falses promeses. S’ha de veure com gestionem aquests espais. Tots els canvis que vulguem fer hem d’anar cap al soci i preguntar-li si està d’acord en la necessitat de més sales d’activitats dirigides. Si és afirmatiu, hem de veure com es pot finançar per poder-les fer.

I per solucionar el tema del restaurant, que tanca els diumenges? El tema és complex. S’ha de parlar amb ell per buscar una solució. Hem de ser realistes. L’objectiu és que estigui obert els diumenges, però hem d’entendre que aquest senyor té un negoci, amb un contracte, i ell pot decidir el dia que tanca.

Com li agradaria deixar el club d’aquí a quatre anys? Que modernitzi el club i escolti al soci.

Quin missatge donaria al soci perquè li fes confiança? Recollim la necessitat de canvi que ha expressat el soci durant els darrers dos anys, amb moltes coses que no han vist bé o que no han cobert les necessitats. Quan va arribar la Covid-19 no van poder gaudir de les instal·lacions i van haver de pagar una quota social sencera i això va generar molt malestar. El propietari del club és el soci i és qui ha de manar i no nosaltres.

Comentaris
To Top