Ciutat

Un miler d’estudiants sabadellencs comencen la selectivitat

Selectivitat 2020 a l'institut Pau Vila

Gairebé un miler d’alumnes de centres educatius de Sabadell comencen la selectivitat aquest dimarts. Ho fan repartits entre els instituts Pau Vila i Jaume Viladoms i els Campus de la UAB de Sabadell i de Bellaterra.

La xifra d’alumnes de centres sabadellencs que es presentaran a la selectivitat ha crescut respecte als dos anys anteriors. El 2019, pre-pandèmia, 730 estudiants de Sabadell es van presentar a l’examen d’accés a la universitat; l’any passat, en van ser al voltant de 850; tenint en compte només els estudiants provinents d’instituts, aquest any en seran 950 /750 de centres públics i 200 de concertats).

Cada examen dura una hora i mitja i, com l’any passat, hi ha assignatures en què s’ha flexibilitzat l’estructura de la prova o s’ha ampliat l’optatibiltiat. Els alumnes hauran de respectar un metre i mig de distància, les entrades i sortides seran esglaonades, hi haurà ventilació constant i s’haurà de dur mascareta.

Selectivitat 2021: Un 30% més d’estudiants volen ser metges o infermers

Horari de l’examen

La selectivitat durarà quatre dies, fins a l’11 de juny. El primer examen de la selectivitat, aquest any, és el de llengua castellana.

Comentaris
To Top