Oci i cultura

Ja estem ‘embassats’

Panoràmica del concert de Sidonie / VICTÒRIA ROVIRA

Sabadell ja ha encetat el festival Embassa’t. Centenars de persones es van desplaçar fins al parc de Catalunya, aferrat a l’Eix Macià, per estrenar la temporada d’estiu. Ho van fer en una tarda tropical, sense jerseis ni pluges de darrer minut.

La banda barcelonina Sidonie va ser el primer grup a pujar a l’escenari de l’amfiteatre, si bé dues hores abans la sessió l’havien obert els DJ’s Luis Costa b2b Christian Len, animant una zona gastro en què destacaven les food trucks de gastronomia local com la de Jordi Gabaldà, que tenia llarga cua per aconseguir un dels seus entrepans.

Zona gastro del recinte / VICTÒRIA ROVIRA

L’amplitud de l’espai evitar la sensació d’ofec (poc avesats com estem, ara mateix, a les multituds). Grups d’amistats conversaven amb prou distància, uns dels altres, en la gran campa del recinte. La posta de sol va ser postal, moment idíl·lic en la tornada als concerts i festivals. L’herba agostada, amb bris de palla, indicava que estem prop de Sant Joan. Aquest matí haurà estat el torn dels treballadors de CIPO, que deixaran cada dia el parc tal com estava, abans que els ‘indis’ prenguessin la zona amb nocturnitat.

Ja estem embassats. La festa segueix avui des de les 19 h, amb el DJ mouseDown. Posteriorment hi actuaran Carles Viarnès & Alba G. Corral (21.10 h), Virginie (22 h) i Pau Vallvé (22:55 h).

Estampa d’un públic alegre / VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top