Ciutat

Nani Valero (Crida): “El Govern ven com a pròpia la feina que vam fer”

Nani Valero en primer pla / V. ROVIRA

La Crida defensa haver donat embranzida a l’actual Govern des de l’anterior mandat: “Es va reactivar l’Ajuntament després d’un període de letargia pel que fa a projectes per a millorar la ciutat i pel que fa a la planificació”.

Enumeren accions que van realitzar i que han acabat de veure la llum des que el PSC i Podem són a l’executiu: l’asfaltat de més de 100 carrers, la remodelació de 152 àrees infantils o la renovació de la flota de la TUS amb autobusos híbrids. Acusen el Govern d’estar-se apropiant dels seus èxits: “Està venent com a pròpia, sense cap mena de pudor, una part de la feina que es va tirar endavant durant el Govern de Transformació”.

Sobre les formes, de la mateixa manera que Ciutadans, el grup municipal denuncia que el govern municipal “torna a funcionar a cop de foto, anunciant amb pomposes rodes de premsa uns projectes que no tenen al darrera el treball necessari”. És una manera de funcionar que equiparen als anys en què era al Govern Manuel Bustos.

És per això que valoren negativament els dos primers anys de mandat de Farrés: “Venen fum per tapar la seva inoperància, nodrint-se en gran mesura de tot allò que es van trobar preparat”, retreuen durament. “Ha tornat la política d’aparador que prioritza les fotos buides de contingut a les mesures reals que milloren la vida de les persones.”

A l’equació crítica de l’executiu, hi afegeixen Junts per Sabadell, que actua com a soci extern del Govern: “Algunes d’aquestes mesures es van engegar durant el mandat anterior, però el govern PSC-Podem-Junts les està bloquejant deliberadament, com veiem amb el Pla Local d’Habitatge, el Pla Director de la Bicicleta o el Pla de la Qualitat de l’Aire, entre d’altres”, citen.

Comentaris
To Top