ESPORTS

El Club tanca un acord amb Ogilvy Sports com a ‘partner’ estratègic en innovació

Jordi Urbea (CEO d'Ogilvy Barcelona) i Claudi Martí, a les instal·lacions del centre Can Llong / CEDIDA

Club Natació Sabadell i Ogilvy Sports, la unitat de negoci vinculada a l’esport d’Ogilvy a Barcelona, han tancat un acord de col·laboració per crear sinergies i promoure iniciatives disruptives utilitzant les eines tecnològiques més potents del mercat.

Amb la voluntat de fomentar l’esperit innovador que caracteritza a ambdues entitats, l’acord suposa un pas més cap a la implementació d’accions que permetin establir noves vies d’ingressos i una millora de l’experiència de l’usuari. En aquest sentit, la col·laboració també implica la posada en marxa d’eines que propiciïn que el Club Natació Sabadell competeixi, no només amb altres clubs, sinó amb qualsevol altra manera d’entreteniment actual.

Entre els objectius de l’acord destaca la voluntat de generar oportunitats de negoci i establir línies d’actuació que aportin valor a ambdues empreses, així com millorar encara més l’experiència de l’usuari i la relació amb els més de 21.000 socis de l’entitat centenària. “Estem molt agraïts per l’aposta de president i del director general del Club Natació Sabadell per aquest projecte d’innovació, que sens dubte és fidel a l’esperit disruptiu d’un dels clubs més il·lustres del panorama nacional”, assegura Jordi Urbea, Sènior Vicepresident d’Ogilvy Spain i CEO d’Ogilvy Barcelona.

Per la seva banda, Claudi Martí, president de Club Natació Sabadell, ha destacat que l’aliança amb Ogilvy “representa fer un pas endavant dins la nostra voluntat de seguir creixent de la mà d’una de les empreses més importants a nivell mundial”.

Optimitzar la relació amb els socis

L’acord de col·laboració tindrà la figura dels socis de Club Natació Sabadell com un dels eixos vertebradors del projecte. Ogilvy Sports ajudarà a l’entitat en la gestió de totes les seves dades, els seus actius digitals i accions per optimitzar la relació amb els abonats a través dels diferents punts de contacte digitals i no digitals. Un dels objectius és poder establir comunicacions personalitzades d’interès per a cada un d’ells, millorant així l’engagement i maximitzant el life-time-value.

“Estem convençuts que treballar conjuntament en el desenvolupament de propostes innovadores per als socis i les marques vinculades al Club Natació Sabadell, suposarà un impuls per a l’entitat, els aficionats i el sector en general”, afirma Urbea.

En aquest sentit, Martí ha emfatitzat sobre l’acord que “l’experiència i el coneixement d’Ogilvy ens donarà un impuls dins del nostre sector que ens ajudarà a créixer de forma significativa”.

Comentaris
To Top