Diners

Lluís Matas i Ramon Alberich analitzen el futur econòmic de Sabadell

Ramon Alberich (esquerra) i Lluís Matas (CEDIDA)

La Cambra de Comerç de Sabadell ha rebut aquest dilluns la visita del nou portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas, que succeeix en el càrrec Lourdes Ciuró, nova consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Matas s’ha reunit amb el president de la Cambra, Ramon Alberich, amb qui va intercanviar idees, opinions i punts de vista sobre la realitat industrial i comercial de la demarcació, centrant-se especialment en les propostes econòmiques de Junts per Sabadell.

Matas i Alberich coincideixen en què el control de la pandèmia reactivarà ràpidament l’activitat econòmica i que els fons europeus Next Generation, que també arribaran a la nostra ciutat, poden suposar una gran palanca de creixement per aconseguir una Sabadell més moderna, dinàmica i sostenible.

Junts per Sabadell dóna una gran importància al tema econòmic i, en el si de l’Ajuntament, vol desenvolupar importants projectes d’impuls al comerç, la indústria i el coneixement, en col·laboració amb l’actual equip de govern.

Matas coneix perfectament la Cambra de Comerç i el món industrial, ja que durant molt anys ha estat president de la seva Comissió d’Indústria, Energia i Innovació.

Comentaris
To Top