Oci i cultura

Volies festival? Doncs dues tasses (arriba el Fresc)

Un 40%. Quan encara falten dues setmanes per a l’arrencada, el Fresc Festival ja ha venut un 40% de les localitats disponibles. Aquesta 4a edició del Fresc se celebrarà entre el 27 de juny i el 17 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Aquesta setmana, precisament, s’ha posat en funcionament la taquilla presencial del Festival, al mateix jardí. De fet, el Fresc ja ha fet aquesta setmana el seu primer sold out.

L’humorista Peyu, caracteritzat per a la seva obra ‘El gallardo español’, que interpretarà el 27 i 28 de juny / DS

Es tracta de l’espectacle teatral El gallardo español, amb la qual l’actor català Peyu inaugurarà el Fresc el 27 i el 28 de juny, oberta a tothom. De fet, més de 150 persones de tot Catalunya han sol·licitat assistir a la funció especial d’El gallardo español (la del 27), en homenatge al personal essencial durant la pandèmia. Es tracta, en la seva majoria, de professionals sanitaris, sociosanitaris i del sector de l’ensenyament que optaran a dues invitacions per assistir a la sessió d’obertura oficial del Fresc Festival.

Com que, tal com estava previst, la demanda supera l’aforament disponible, la setmana que ve es realitzarà un sorteig entre tots els participants i es notificaran els guanyadors.

Beth, Alberto San Juan…

Altres espectacles ja tenen coberta una part important de l’aforament, que aquest any està reduït al 70% a conseqüència de les mesures per evitar la propagació de la Covid-19. És el cas del concert que la cantant Beth farà l’1 de juliol, la celebració del desè aniversari de The Hanfris Quartet (2 de juliol), el recital Amar, amb Alberto Sant Juan (4 de juliol), el concert de Roger Mas (6 de juliol, 21 h) o la presentació del disc Salpols, amb Cris Juanico (13 de juliol).

Comentaris
To Top