Diners

Infinitum Projects, accelerant projectes de base tecnològica des de Sabadell

Jordi Mercader, CEO d'Infinitum Projects (CEDIDA)

Sabadell compta amb una de les acceleradores de projectes de base tecnològica capdavanteres a l’Estat espanyol: Infinitum Projects, que, a la seva seu de la Rambla Iberia, 97, aplega emprenedors, tècnics i inversors la activitat dels quals gira al voltant de la innovació tecnològica.  

Infinitum Projects fou concebut com un espai amb vàries funcionalitats. Primera, és una acceleradora de projectes de base tecnològica (o tech hub), liderada per directius amb experiència i participada per empresaris i business angels d’èxit.

D’altra banda, és un ecosistema complet per als emprenedors: ofereix un model de negoci, finançament i complement directiu per accelerar el creixement dels projectes.

A més, proporciona un ampli ventall de projectes en diferents estats de desenvolupament i risc als inversors, i la possibilitat d’accedir a una xarxa de contactes de nivell.

En aquest sentit, Infinitum Projects reivindica el made in Sabadell, que no cal mirar fora quan es necessita o es cerca innovació, tecnologia de primer ordre o projectes o negocis d’alt nivell.

Actualment, Infinitum Projects disposa de tres seus -Sabadell, Tolosa (França) i Sevilla-, acull unes 15 empreses i més d’un centenar d’empleats i va facturar (abans de la pandèmia) 22,5 milions d’euros.

Usuaris com Populetic (gestió de reclamacions online), Infinitum Factory (ecosistema d’empreses de base tecnològica), IOTIP (disseny i desenvolupament de productes IoT) o Kobe (productes tècnics per a motoristes urbans).   

La delegació de Tolosa s’inscriu en el desig de l’acceleradora d’internacionalitzar la seva activitat.

LEGAL TECH

Infinitum Projects s’ha especialitzat en diversos camps, destacant el desenvolupament d’intel·ligència legal tech, que engloba els processos de digitalització de la burocràcia jurídica. Gràcies a aquesta tecnologia, s’automatitzen i s’executen al moment grans càrregues de feina.

Jordi Mercader, CEO d’Infinitum Projects, apunta que el legal tech cerca alleugerir la saturació de feina del món judicial. “Som l’antídot contra la burocràcia per tal de simplificar la vida dels ciutadans i professionals”.

Infinitum Projects, per mèrits i trajectòria, s’ha convertit en una excel·lent alternativa per als emprenedors tecnològics de Sabadell.

CEDIDA

Comentaris
To Top