ESPORTS

Raúl Palma (San Fernando), un dels primers grans objectius del Sabadell

Raúl Palma, amb la samarreta del San Fernando / CEDIDA

El Sabadell és un dels 9 clubs del grup 2 de la Primera RFEF que encara no ha fet cap moviment. De fet, tampoc ha confirmat cap renovació. De moment, només se sap que continua el tècnic Antonio Hidalgo i el director esportiu, José Manzanera, qui tindrà el suport d’un director tècnic aquesta pròxima temporada. Segons han confirmat fons del club, aquesta figura serà assumida pel pamplonès Miguel de Hita, amb experiència de scouting a Osasuna i Real Oviedo i l’última temporada a l’Alabès. Només té 30 anys i en fa 10 que exerceix aquesta feina gairebé vocacional.

S’espera que a partir d’ara s’activin les operacions de sortida i entrada perquè altres clubs amb opcions de lluitar per l’ascens ja han posat la directa, com és el cas de l’Albacete o l’At. Balears. Un dels primers grans objectius del Centre d’Esports podria ser el migcampista de Chiclana, Raúl Palma, que ha militat les últimes quatre temporades al San Fernando, on va arribar procedent de l’At. Sanlunqueño. És un futbolista amb molta projecció (26 anys) i gran envergadura física (1,86 m.) capaç de dominar molts metres de la parcel·la central. El problema és que també el volen Racing de Ferrol i l’UCAM Múrcia i tot dependrà de l’oferta econòmica del Sabadell, que podria haver fet tard.

Un altre migcampista que agrada a la direcció esportiva arlequinada és Mario Nicolás Abenza, del Real Múrcia. També jove (25 anys), ha jugat a les files de l’Almeria B, B. Linense i St. Sanluqueño abans d’arribar a La Condomina. Destaca per la seva qualitat tècnica i excel·lent col·locació i el Sabadell partiria amb l’avantatge d’haver fet negociacions amb el seu representant per altres futbolistes que han acabat a la Nova Creu Alta.

La porteria és una de les posicions que es vol assegurar com més aviat millor. José Manzanera parlava en roda de premsa d’un porter amb lideratge i carisma i elogiava la figura de Limones (Mirandés), però sembla que també entraria en les travesses Álvaro Ratón, que ha tingut un paper força secundari al Saragossa les últimes quatre temporades, jugant només 28 partits. En qualsevol cas, són els primers noms que han aparegut a la rumorologia d’estiu en el mercat. Les pròximes setmanes seran claus per configurar una plantilla que hauria d’estar gairebé enllestida per mitjans de juliol quan Hidalgo pensa iniciar la pretemporada. I aquest any, amb la profunda renovació que es produirà, és vital poder comptar amb els jugadors des del principi i no caure en els vells errors d’esperar a última hora per aconseguir cessions que després han tingut un rendiment molt discret, com va ser el cas de Víctor Garcia o Juan Hernández, qui podria estar molt a prop del Lugo. Un altre exarlequinat, Stoichkov, pot viatjar de Mallorca a Eibar.

Comentaris
To Top