Ciutat

Els ciutadans de 30 a 34 anys podran començar a demanar cita per vacunar-se el proper dilluns

Els ciutadans de 30 a 34 anys podran començar a demanar cita per vacunar-se el proper dilluns 28 de juny, segons ha anunciat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, que ha argumentat que l’objectiu és apropar-se com més aviat millor als col·lectius més joves. El lloc web on demanar cita prèvia és www.vacunacovidsalut.cat.

Una dona es vacuna contra el coronavirus a la Pista / VICTÒRIA ROVIRA

Aquests són, precisament, els que ara s’estan contagiant més. Dijous de la setmana passada es va obrir el calendari de cites de les persones d’entre 35 i 39 anys, així que la setmana vinent es completarà la dècada dels 30.

Sabadell compta amb tres punts de vacunació. El més gran és a la Pista Coberta d’Atletisme, mentre que també estan en funcionament els casals cívics dels Merinals (Julio Regalado) i de Campoamor (Rogelio Soto).

Sis de cada deu vacunats

A dia d’avui, el 59,4% de sabadellencs majors de 16 anys, 109.245 persones, han rebut la primera dosi d’alguna de les quatre vacunes disponibles (Pfizer, AstraZeneca, Moderna i Janssen), mentre que el 37,6% ja compten amb les dues o la pauta completa, tenint en compte que la de Janssen és monodosi.

Comentaris
To Top