Diners

L’enginyeria IDP finalitza la reurbanització del Port de La Savina, a Formentera

Vista del Port de la Savina (CEDIDA)

IDP, el grup d’enginyeria de Sabadell, ha donat per acabades les obres de re-urbanització del Port de La Savina, a Formentera (Illes Balears), un projecte promogut per l’Autoritat Portuària de Balears (APB) que compta amb un pressupost de 7 milions d’euros.

IDP -experta en enginyeria, arquitectura i medi ambient- s’ha responsabilitzat del condicionament dels vials i les zones de vianants en l’accés d’aquesta infraestructura.

La companyia ha intervingut en el moll de passatgers, la zona de ponent, el passeig de vianants, el passeig de la Marina, el moll comercial i el moll dels pescadors.

En concret, ha redactat el projecte bàsic i constructiu per al condicionament del port mitjançant la metodologia BIM (Building Information Modeling), que actualment està aplicant a nombrosos projectes d’aquest tipus a nivell nacional i internacional.

Amb BIM, IDP pot generar i gestionar les dades d’un projecte d’edificació o infraestructura des del mateix moment en què comença el procés de disseny, optimitzant la gestió documental i del projecte.

Formentera, una de les Pitiüses, té un únic municipi i una superfície de 83,2 quilòmetres quadrats. L’illa habitada de menor extensió de les Balears, ocupa la posició més meridional i es troba separada d’Eivissa per un estret pas d’aigua i d’illots anomenat Freus, de 7 quilòmetres de longitud.

Comentaris
To Top