Diners

El Banc Sabadell patrocina un any més 4YFN, el saló per a les empreses emergents, de la mà del programa BStartup

Estand de BStartup al saló 4YFN (CEDIDA)

El Banc Sabadell (BS) aposta de forma decidida per les empreses emergents i, com a prova, torna a ser el patrocinador principal del saló 4YFN (Four Years From Now), en el marc del Mobile World Congress 2021 (MWC 2021), que se celebra aquests dies a Barcelona.

La 7a edició del 4YFN, que novament connectarà start-ups amb inversors, presenta del 28 de juny a l’1 de juliol els projectes de 350 empreses, en el Pavelló 2 de la Fira Gran Via de Barcelona.

El BS participa en el 4YFN de la mà del seu programa d’emprenedoria BStartup, creat el 2013 i que s’ha convertit en un servei especialitzat per a les empreses innovadores, tecnològiques i digitals, des de les més noves fins a les més grans i consolidades.

En el seu estand, BStartup assessora les start-ups sobre les millors solucions financeres i d’inversió, a banda de participar en els continguts oficials del programa.

4YFN s’ha convertit, per al Sabadell, en una cita ineludible per donar-se a conèixer a l’ecosistema de les start-ups i apropar-les els seus productes i serveis.

BStartup té dos instruments d’inversió: BStartup 10, per a start-ups en fases inicials, i Sabadell Venture Capital, per a start-ups que cerquen sèrie A o B.

L’entitat financera aprofitarà aquesta nova edició de 4YFN per presentar BStartup Green, programa adreçat a projectes de sostenibilitat.

Comentaris
To Top