CONTINGUT PATROCINAT

No et quedis a casa: Teatre a la fresca, de la mà de la LaSala

L’equipament del barri de Ca n’Oriac organitza ‘LaSala a la fresca’, cicle d’espectacles pels vespres de juliol al pati del Casal Pere Quart

Després de l’èxit de l’any passat, LaSala engega de nou una programació a l’aire lliure que permet als nens i nenes i les seves famílies gaudir de certa activitat cultural de la ciutat durant l’estiu. “LaSala a la fresca és un petit oasi al cor de la ciutat amb una programació engrescadora i variada per a tota la família”, apunta la directora Eulàlia Ribera.

I remarca: “L’any passat, LaSala a la fresca va tenir molt bona acollida entre el públic i aquest any moltes famílies ja l’esperaven. Creiem que és vital seguir oferint propostes artístiques als infants de la ciutat després del curs escolar i consolidar aquesta programació com a oferta cultural d’estiu per a famílies”.

El 9 de juliol s’hi representa El secret de la detectika Klaus, de la companyia local Engruna Teatre. El dia 16 és el torn de l’artista sabadellenc Rah-mon Roma, amb el seu espectacle Reach Up High. Ja el dia 23 serà la cia La Baldufa l’encarregada de tancar el cicle amb el Safari.

Escenari al teatre La Sala de Ca n’Oriach / VICTÒRIA ROVIRA

Documentals i concerts a Ca l’Estruch

A més a més, la resta d’equipaments culturals de la ciutat també ofereixen un ventall d’activitats culturals com per no quedar a casa. Així, Ca l’Estruch acollirà el dia 8 el documental El passat és un error, seleccionat als festivals In-Edit de Barcelona 2018, MICGénero de Mèxic 2019 i a l’Internacional de Cine Documental de Buenos Aires 2020. Hi ha intervingut el càmera sabadellenc Nando Caballero i parla de les germanes Anna i Laia Pantinat i Lula Thomas, que són Pentina’t Lula, les Rrrrriot Ladies de l’escena underground barcelonina.

El 9 de juliol es podrà sentir Tarantination, grup format el 2015 per crear un espectacle centrat en la música de bandes sonores de les pel·lícules de Quentin Tarantino. El dijous 16 de juliol es retransmetrà l’òpera Carmen, de Georges Bizet, a Ca l’Estruch. La producció es va gravar el 2017 al teatre Auditori de Granollers i es podrà veure en aquesta primera nit d’òpera a la gran pantalla que s’instal·larà per a l’ocasió. I el dijous 22 de juliol s’hi projectarà La Bohème, de Giacomo Puccini.

El diumenge 18 de juliol serà el torn del concert d’estiu de la Banda de Música de Sabadell, sota la direcció de Bernat Castillejo. Finalment, el circ també serà present a La Vela de Ca l’Estruch. El dissabte 24 de juliol arriba Cabaret, de Tub d’assaig 7.70. Hi seran Anna Plotnikova i Anna Tornè, amb acrobàcies aèries (teles i cèrcol), i Zaca Circu –el sabadellenc David Torella– amb un número de malabars.

El dissabte 31 de juliol, serà el torn de Cabaret Ta Circ Tun, de la cia Sifó. El públic gaudirà d’allò més amb les interpretacions de Marta Gorchs, Boris Ribas i Gus Li.

Comentaris
To Top