ESPORTS

El central Teo Quintero (Hèrcules), molt a prop del Centre d’Esports

Teo Quintero lluitant amb Néstor en un Peralada-Sabadell de la temporada 18-19 / Ll. Franco

Gairebé lligat. Si no passa res, a les pròximes hores el Centre d’Esports confirmarà per la temporada 21/22. Es tracta del jove central sub-23 Teo Quintero León, que ha militat a l’Hèrcules d’Alacant les dues últimes campanyes jugant un total de 20 partits. Nascut l’any 1999 a Barcelona, els seus pares són d’origen veneçolà i ell va començar a jugar amb només 9 anys en el C.B. Cinc Copes, equip de barri, per fer el salt a la Damm, pas previ a la seva incorporació al Girona.

En el club gironí va actuar un any en el juvenil de Divisió d’Honor, fent una gran temporada, i després va ser cedit al Parelada (Segona B) aprofitant l’acord de filiació amb el Girona. Una lesió al genoll li va impedir jugar gairebé en tota la primera volta, però després es va consolidar a l’eix de la defensa. Va ser un dels protagonistes del recordat Peralada-Sabadell (2-0) de la temporada 18/19 que va acabar amb els incidents del tècnic Toni Seligrat i la seva posterior destitució.

Amb un gran físic (1,90 m) i bona sortida de pilota, l’Hèrcules es va fixar en Teo Quintero. La seva participació no ha estat gaire destacada en aquestes dues temporades, perjudicat també per la difícil situació que ha patit el conjunt alacantí, ara a la Segona RFEF. Quintero vol refer-se i l’opció del Sabadell li sembla una gran oportunitat. Tot apunta que aquest dimecres es farà oficial l’operació. La direcció esportiva també treballa en l’operació renovacions amb tres noms sobre la taula: Grego Sierra, Undabarrena i Adri Cuevas.

Comentaris
To Top