Ciutat

La Cambra de la Propietat celebra el seu centenari sent “més necessària que mai”

La Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca celebra avui, dijous 1 de juliol, els seus primers 100 anys d’història. I ho fa en plena activitat amb més de 2.500 associats i tres delegacions, a Sabadell, Cerdanyola i Granollers. El seu gerent, Jaume Torras, reivindica el paper “més necessari que mai” que tenen per seguir defensant els interessos dels propietaris de finques urbanes.

El gerent de la Cambra de la Propietat, Jaume Torras, en una imatge d’arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

Torras considera que actualment la situació “és bastant complicada perquè des dels diferents estaments polítics ens fan pagar les conseqüències de la crisi econòmica”. I creu que és vital que els propietaris “estiguin units per poder fer lobby contra els moviments socials que hi ha contra la propietat, siguin sindicats de llogaters o els que lluiten contra les ocupacions”. La regulació del preu del lloguer a Catalunya, a la qual la Cambra s’oposa frontalment, és una altra de les principals preocupacions que afronta l’entitat perquè considera que desincentiva el lloguer i que els propietaris vulguin fer obres i reformes per tenir el parc d’habitatge en condicions.

Comencen la commemoració

Per celebrar i commemorar el centenari, la Cambra de la Propietat Urbana organitzarà diferents accions, sobretot, per acostar-se a la ciutadania i assolir el seu desig de ser més present a la ciutat. Aquesta mateixa tarda de dijous se celebrarà l’entrega de premis de la primera edició del concurs de dibuix La casa dels teus somnis, que ha tingut lloc en els darrers dos mesos. L’acte serà a les 19h a la sala d’actes de la seu principal de l’entitat, al carrer de Narcís Giralt, 50, de Sabadell. Hi assistirà la quarta tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González.

Acte central, a l’octubre

De cara a l’octubre, amb un percentatge de vacunació molt més alt i el desig que el coronavirus permeti celebrar actes amb més seguretat, l’entitat presidida per Antoni Quintana espera poder fer un acte multitudinari i presencial, convidant les principals institucions i entitats econòmiques de la ciutat per celebrar-ho de manera compartida. El centenari de l’entitat coincideix, també, amb l’any en què Quintana presideix el Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya.

La Cambra de la Propietat s’oposa a prorrogar la llei per regular el lloguer

Comentaris
To Top