Publicitat
EDITORIAL

El camí per traçar a l’aeroport

L’Aeroport de Sabadell és un dels actius més importants que té la nostra ciutat. Ens distingeix dels municipis del nostre voltant i de la majoria de grans ciutats catalanes. Segons un informe recent de l’Institut Cerdà, la infraestructura genera 4.000 llocs de treball i es posiciona com un dels elements dinamitzadors de les economies sabadellenca i vallesana.

Tot i la seva capacitat d’atracció, feia anys que l’aeroport necessitava un impuls i ressituar-se en el panorama autonòmic i estatal. La signatura del conveni a quatre bandes –Ajuntament de Sabadell, Aena, UPC i Consorci de la Zona Franca de Barcelona– per crear el Hub d’Innovació Aeronàutica de Sabadell suposa un bon principi per al seu rellançament. La iniciativa preveu buscar noves fórmules per captar iniciatives empresarials, innovació, talent i potenciar la recerca i la formació. Així mateix, els agents implicats volen fer arribar empreses i ‘start-ups’ a les instal·lacions o bé a les proximitats.

El projecte és encara molt iniciàtic i encara falta concretar el que avui són intencions. És necessari traçar una estratègia clara i buscar la forma d’executar les noves inversions. El projecte és positiu i el pacte, inèdit. Ara falta aterrar-lo i fer que tingui repercussions sobre els veïns de Sabadell i de tota la comarca.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top