Ciutat

Inicien una campanya per finançar una reforma al pati de l’Esquitx

L’Associació Juvenil l’Esquitx, una entitat d’atenció socioeducativa referent al barri de Can Rull, ha engegat una campanya de micromecenatge per captar donatius de particulars i empreses i reformar el pati infantil. “Aquests infants mereixen tenir les oportunitats per desenvolupar tot el seu potencial a través del joc”, explica Sergi Asensio, director de l’Esquitx, que sosté que “malauradament l’entitat no sempre té tots els recursos necessaris”.

L’objectiu del micromecenatge, que es fa a través a través de la plataforma migranodearena.org fins al dia 5 de juliol, és captar 2.500 euros per impermeabilitzar el terra i posteriorment cobrir-lo amb una gespa artificial i incorporar al pati alguns elements decoratius i de joc per als infants. Les previsions de la direcció és enllestir les obres abans que comenci el nou curs escolar.

Com a mostra d’agraïment, l’entitat posarà una placa en reconeixement a tots els mecenes, siguin particulars o empreses en un racó del pati. Tal com explica Asensio, aquest local és propietat de l’entitat i, tot i que es realitza “un servei públic i essencial d’acció social, no té suport de l’administració pública per a aquesta mena d’inversió”.

L’Esquitx es va crear l’any 1990 al barri de Can Rull i s’hi desenvolupen projectes socioeducatius / CEDIDA

Atenció a la vulnerabilitat

A l’actual equipament de la seu de l’Esquitx es desenvolupen projectes com ara el Centre Obert i l’espai familiar de petita infància, programes socioeducatius que atenen infància i famílies en situació de vulnerabilitat. L’Associació l’Esquitx es va fundar el 1990 i el seu àmbit d’actuació són els barris de Can Rull, Cifuentes i Merinals.

Les funcions del centre són l’educació en el lleure i l’animació sociocultural, la intervenció i participació social i la integració social d’infants i joves.

Comentaris
To Top