EDITORIAL

Cap enrere

La Covid no és compatible amb l’excés de confiança. Ho hem viscut amb les diverses onades que s’han produït des de l’abril passat i ho tornem a viure ara –d’una altra manera– amb l’augment de contagis. Aquesta vegada ha tocat als més joves, la població pendent de vacunar i més exposada al virus. Avui, cada persona contagiada passa el virus a quatre persones més (de mitjana).

Les llibertats recuperades en la darrera desescalada eren absolutament necessàries, en la mesura que l’economia sabadellenca i del conjunt del país s’havien de refer dels estralls de les restriccions i dels tancaments forçats. Així mateix, després de tants mesos condicionats per les mesures, calia retornar progressivament a les nostres vides.

Publicitat

En l’àmbit econòmic, social i sobretot humà necessitàvem donar-nos una mica de marge. Ara bé, en alguns casos la recuperació parcial dels nostres drets s’ha traduït en excessos, i en el retorn dels contagis. Davant de les dades preocupants, hem d’emplaçar-nos a mantenir les nostres llibertats individuals, però gaudir-les amb sentit de la responsabilitat. No podem anar cap enrere.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top