Publicitat
Diners

El Departament de Treball obre el termini dels nous ajuts per als treballadors en ERTO

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent (CEDIDA)

Entre 80.000 i 100.000 persones es beneficiaran a Catalunya dels nous ajuts per als treballadors en ERTO i fixes discontinus. El termini per acollir-se al paquet de mesures aprovat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat s’obrí aquest dilluns i finalitzarà el 15 de juliol.

Destaca que l’ordre d’inscripció no determinarà la preferència en l’atorgament dels ajuts i l’exigència de la signatura electrònica per fer el tràmit.

L’objectiu “és complementar la pèrdua de poder adquisitiu de les persones amb menys ingressos afectades per un ERTO com a conseqüència de la suspensió total o parcial dels seus contractes derivat de les mesures per pal·liar la Covid-19”.

Els beneficiaris rebran un pagament únic de 600 o 700 euros.

Publicitat
Comentaris
To Top